duş mühürlü için ürünler (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Carthamus

Carthamus

Carthamus Akdeniz, Avrupa ve ABD'den doğrudan gelen bu boyar madde, safran çiçeği olarak da bilinen carthamus tinctorius'tan elde edilmiştir ve tamamen doğaldır. Bu, temiz etiket taahhüdümüzü sürdürmektedir. Carthamus Ekstresi, tek başına kullanıldığında sarıdan turuncu sarıya kadar tonlar sağlar veya Paprika veya Antosiyaninler ile karıştırıldığında çeşitli kırmızı tonları sunabilir ve Spirulina ile birleştirildiğinde yeşil tonlar elde edilebilir. Carthamus'un çok yönlülüğü işte bu şekildedir. Uygulamalar: Carthamus, şekerleme, içecek, fırıncılık, süt ürünleri veya et uygulamalarınız için mükemmel bir seçimdir.
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba